Comitet Managerial

Claudia-Anghel

Pregatire si experienta:

La 28 de ani este cel mai tanar manager al SC Turbomecanica SA. Este absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Bursa de Valori din 2008. Si-a continuat studiile cu un Master in “Sisteme Informationale in Contabilitate si Management” cu specializarea “ Concepte si practici de audit la nivel national si international”.

In 2010 a inceput cursurile in vederea calificarii ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants).

Un atu in comunicarea in limbi straine este cunoasterea limbii germane - a absolvit Institutul Goethe in anul 2005.

Dupa absolvirea liceului si in timpul facultatii a fost angajata la SC Turbomecanica SA in cadrul Serviciului de Marketing (2004) si in cadrul Serviciului Contabilitate (2005). Dupa absolvirea facultatii a adaugat experienta lucrand la Raiffeisen Bank, Genpact Romania, TPA Horwath Quintus Audit SRL unde a lucrat din 2009 pana in 2011 ca auditor financiar asociat, evoluand pana la auditor financiar senior.

Incepand cu sfarsitul anului 2011 se alatura echipei Turbomecanica, mai intai ca administrator de contract, apoi devine Sef Serviciu Marketing-Vanzari, iar din 2014 este numita in functia de Manager Departament Economic-Comercial.

Timura-Viehmann

Pregatire si experienta:

Dna Viehmann este absolventa a Facultatii de Electrotehnica

In anul 1983 isi incepe cariera profesionala la Turbomecanica in cadrul Laboratorului Metrologic unde devine Sef Laborator Electrice Temperaturi.

Incepand cu anul 2001 este angajata la S.C. Aeroteh S.A in functia de Sef Birou Asigurarea Calitatii, iar din 2004 devine angajata Raiffeisen Bank S.A in functia de Coordonator Organizare si Control Procese.

In 2012 revine in Turmomecanica pe functia de Auditor Intern Financiar.

Dna Viehmann a urmat cursuri postuniversitare obtinand diploma de Executive Master of Business Administration (CNAM-INDE) si cursuri de Six Sigma obtinand diploma de Green Belt (GE- TMB).

In 2014 este numita in functia de Manager Departament Sistem Calitate si Organizare.

Sorin-Tica

Pregatire si experienta:

Licentiat al Facultatii de Automatizari si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti , promotia 1995 s-a angajat in S.C.Turbomecanica S.A. in anul 1987.

A parcurs de-a lungul timpului etape diverse de activitate care i-au permis cunoasterea aprofundata a modului de functionare al societatii.

Si-a inceput activitatea ca mecanic aviatie, a continuat apoi ca inginer tehnolog , devenind in anul 2011 Consilier al Presedintelui Companiei.

Din iunie 2012 a ocupat functia de Manager Departament Productie. Din punct de vedere al formarii profesionale continue se remarca:
- Master “Relatii de Munca si Industriale “ in anul 2001- Universitatea Bucuresti , Facultatea de Drept si
- Licentiat in Drept al Facultatii de Drept si Administratie Publica din cadrul Universitatii Spiru Haret (4 ani, promotia 2008).

Constantin-Ghete

Pregatire si experienta:

Absolvent in 1976 al Facultatii de Aeronave din cadrul UPB este printre primii absolventi ai acestei facultati repartizati la SC Turbomecanica SA. Isi incepe activitatea ca inginer proiectant de montaj-incercare motoare/ansamble mecanice, urmata de inspectie fabricatie si procesare piese/componente.

In perioada 1982-1991 este numit Sef Birou AQ, Sef Serviciu CTC, Director Adjunct Tehnic, Inginer Sef Calitate.

Din 1992-2014 este Manager Calitate cu responsabilitati in proiectarea si coordonarea procesului de management al calitatii, iar din mai 2014 este Manager Departament Control Conformitate cu responsabilitati in prevederea, demonstrarea si evaluarea conformitatii produselor si fluxurilor de fabricatie/ reparatie.

Pentru perfectionarea continua a urmat cursuri postuniversitare de management strategic, calitate si auditul calitatii.

Doctorat in domeniul managementului calitatii – IMST, UPB, 2008.

Instruiri in domeniul managementului corporatist, a proiectarii si conducerii sistemelor de calitate in domeniul industrial de fabricatie/reparatie produse.

Perfectionari in (Franta, Anglia, SUA) in organizarea si conducerea fluxurilor industriale de fabricatie si reparatii produse aeronautice. Specializari in investigarea accidentelor de aviatie. Practica industriala in companiile partenere de fabricatie / reparatii produse aeronautice.

Serban Vasilescu

Pregatire si experienta:

A absolvit Facultatea de Aeronave din cadrul Institutul Politehnic Bucuresti in 1987 si a fost repartizat la S.C Turbomecanica S.A.

Din anul 1989 a lucrat in controlul calitatii promovand pana la nivelul de sef serviciu in anul 1997. A avut o contributie importanta la implementarea SAP in Turbomecanica. Din anul 2014 a preluat nou infiintatul Departament de Suport Productie care inglobeaza activitatile de proiectare, aprovizionare, planificare si urmarire productie si I.T.

Din punct de vedere al perfectionarii continue, a urmat in perioada 1996-1999 cursurile Institutului National de Dezvoltare Economica, obtinand “Diplome Professionelle Aprofondi” emisa de CNAM Paris, echivalenta cu executive MBA. in directia controlului calitatii a participat la numeroase cursuri organizate de GE si RR (DSQR, CRI, 6 Sigma Green Belt) si cursuri de auditor ISO9000. De asemenea este absolvent al cursurilor de Helicopter si Jet Engine Accident Investigation la Southern California Safety Institute.

Un atu in comunicarea cu colaboratorii straini este cunoasterea limbilor engleza, franceza si germana.