Fabricatie componente de aviatie

Fabricatie componente de aviatie

airspace parts

Gama materialelor pe care le prelucam cuprinde aliaje usoare, aluminiu, oteluri slab aliate, oteluri inoxidabile, oteluri inalt aliate, aliaje rezistente la temperatura, aliaje de titan si superaliaje.

Pe centre de uzinaj cu comanda numerica specializate, cu 3 si cu 5 axe, precum WOTAN,SIP, STEINEL, MCV, OKUMA etc.) fabricam carcase de turbina si de compresor de marime mica, medie si mare, carcase si capace pentru cutii de transmisie, coifuri de admisie, piese de legatura, piese pentru controlul suprafetelor aerodinamice etc.

Pe strunguri verticale si orizontale cu comanda numerica (BOEHRINGER , IKEGAI, BERTHIEZ) fabricam discuri de compresor si de turbina, inele, diafragme de dimensiuni mici si medii fabricate.

In celule dedicate cuprinzand operatii de debitare, frezare, strunjire si rectificare (interioara si exterioara ), organizate corespunzator marimii familiei de piese sunt fabricate piese de rotatie (mici arbori, inele, cuplaje, piulite).

Avem linie de fabricatie pentru roti dintate cu capabilitatea de a fabrica module de la 1 la 6, incluzand caneluri interioare si exterioare, cuplaje speciale (Curvic). Executam operatii de rectificare si inspectie cu masini furnizate de Gleason si Fenwick , masini pentru inspectia totala a rotilor dintate.

Avem strunguri si/ sau masini de frezat pentru dimensiuni mici sau medii, masini de gaurit in coordonate, masini de rectificat diametre interioare si exterioare pe care fabricam arbori, axe, fitinguri, racorduri, placi si alte componente ale structurilor.

Executam pe echipamente specifice (presa hidraulica 1200 t – Raskin, 500 t – Muller si alte prese de 50 t) prin presare, camere de ardere, statoare si carcase de turbina, capote de protectie termica, stabilizatoare de flacara si inele cu sectiune rotunda si ovala pentru injectia combustibilului pentru postcombustie, ajutaje de evacuare, diferite conducte cu sectiune rotunda.

Fabricam piese ambutisate pe masini specializate capabile sa obtina piese in forma de cupa, cilindrice, conice sau alte forme speciale (lungime de 1500 mm / 60 inches si diferite diametre).

Fabricam prin sudura manuala TIG sau semiautomata TIG piese sudate precum capote de protectie termica, mansoane, piese de tranzitie, camere de ardere, conducte.