Turbomecanica Azi

Turbomecanica Azi

Strategia companiei noastre este concentrata pe dezvoltarea unor noi programe in cooperare cu nume prestigioase din industria aeronautica. Printr-o noua organizare a sistemului de management pe principii de eficienta si eficacitate, prin inovatii si investitii in noi tehnologii, am reusit sa proiectam si sa dezvoltam noi parteneriate care au generat o crestere continua a vanzarilor si implicit a Cifrei de Afaceri.

today1

Suntem pregatiti si dorim sa exploram in colaborare cu clientii traditionali sau cu noi clienti dezvoltarea unor programe pentru motoare cu turbina pentru aviatie sau pentru fabricatia si reparatia de componente, inclusiv dezvoltarea de Joint Ventures, baze de reparatii pentru astfel de produse.

Concentrata pe calitate, fiabilitate si eficienta costurilor, Turbomecanica a demonstrat ca este un partener de cursa lunga pentru toti colaboratorii sai.


Turbomecanica este deschisa sa sprijine toate actiunile legate de alte produse promovate de companii aeronautice in Romania si este capabila sa sustina programe de fabricatie/ reparatie/ mentenanta a componentelor si ansamblelor prevazute sa fie livrate in viitor catre operatori din Romania sau din estul Europei.