Turbomecanica a participat la Farnborough International Airshow 2016

FIA redimensionat

In perioada 11-15 iulie 2016, Turbomecanica a participat la Farnborough International Airshow 2016, evenimentul numarul 1 la nivel mondial al industriei aerospatiale. Acesta s-a desfasurat la Aeroportul Farnborough din Marea Britanie si a gazduit aproximativ 1500 de expozanti din toate sectoarele de baza ale industriei aerospatiale: spatiu, aviatia civila, aviatia militara, tehnologie, elicoptere, intretinere si reparatii. Peste 80 de delegatii militare din 50 de tari, 13 delegatii civile din 9 tari si 50 oficiali guvernamentali din Marea Britanie au participat la acest eveniment.


Turbomecanica a fost singura companie romaneasca care s-a prezentat in cadrul FIA 2016 cu un stand propriu de prezentare si a avut oportunitatea de a intalni reprezentanti ai marillor corporatii internationale din domeniul aeronautic. Prin intermediul programului “Meet the Buyers” Turbomecanica a organizat o serie de intalniri Business to Business cu urmatorii potentiali clienti: Safran Aircraft Engines (Snecma), Mitsubishi Heavy Industries Aero Engines LTD, QinetiQ UK, Jalux Inc- Japonia, IHI Corporation Japonia, Aerofi India, Aerospace Engineers India.


Standul companiei noastre a fost vizitat si de reprezentanti ai: ASD UK- Aerospace and Defence Industries Association of Europe, Rolls Royce UK, LEONARDO, OGMA- Industria Aeronautica de Portugal, Parker Aerospace-USA, Aviall - a Boeing Company, PAS Technologies.


In cadrul intalnirilor avute au fost promovate capabilitatile Turbomecanicii si s-au consolidat bazele pentru extinderea colaborarilor la nivel international.


De asemenea, la standul Turbomecaniicii au fost si o serie de furnizori de materii prime, scule si dispositive, solutii logistice, dintre care enumeram: IMET Alloys, Timet Savoie S.A, Praxiair Surface Technologies Inc, Bohler, JWR Technology, Trafilerie San Paolo S.r.l, etc.

Colaj Fia redimensionatjpg

Turbomecanica s-a promovat in cadrul evenimentului prin machete publicitare in Catalogul Oficial FIA 2016 si in revista Aerospace Manufacturing- Editia Iunie 2016, ambele publicatii fiind distribuite gratuit tuturor participantilor si vizitatorilor FIA 2016.

reviste fia