Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

Turbomecanica la AEROCONSULT 2019

TURBOMECANICA a avut oportunitatea de a sustine actiunile Asociatiei Studentilor EUROAVIA, prin participarea in calitate de GOLD SPONSOR, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, la evenimentul AEROCONSULT 2019.

AEROCONSULT este un targ de cariere ce s-a desfasurat pe parcursul a doua zile (25-26 Martie 2019) si a inclus prezentarea companiilor participante si a posibilitatilor de angajare pe care acestea le ofera tinerilor studenti/absolventi, interactiuni directe intre studenti si reprezentantii companiilor, precum si discutii deschise tip “open-panel”, avand subiecte de interes din domeniul aeronautic.

Am oferit inca o data tinerilor studenti oportunitatea de a face primii pasi catre performanta, exprimandu-ne deschiderea si dorinta de indrumare a acestora pentru dezvoltarea unei cariere de succes in domeniul aeronautic. Am informat in mod direct si am prezentat detaliat programele TURBOMECANICA special destinate studentilor (Internship Turbo si Turbo School Practice), profilul si capabilitatile companiei si o bogata paleta de informatii privind oportunitatile de dezvoltarea profesionala pe care compania noastra are disponibilitatea de a le oferi.

Internship Turbo este un program prin care oferim studentilor posibilitatea de angajare pe parcursul anilor de studiu in cadrul unor procese de interes pentru ei si cu un program flexibil, astfel incat acestia sa poata intelege prin practica, principiile si fenomenele studiate in facultate, iar noi sa putem beneficia la absolvirea facultatii de specialisti, formati pe specificul produselor noastre.

Programul Turbo Practice este special conceput pentru studentii din institutiile de invatamant superior, cat si pentru elevii din licee si colegii tehnice, cu scopul de a-si putea face practica de studii sub indrumarea specialistilor nostri.

Deschiderea pentru colaborare este unul dintre atuurile companiei noastre.

Alaturi de TURBOMECANICA, la eveniment ne-au fost alaturi si alte companii de prestigiu din industria de profil, atat nationale, cat si internationale, precum: GKN Fokker Engineering, Universal Alloy Corporation, Alten Group, GMV, Helicopters Airbus, etc.

Apreciem AEROCONSULT ca fiind un eveniment ce ofera intr-adevar beneficii tuturor partilor implicate, respectiv publicitate și vizibilitate pentru companii, dar si perspective avantajoase de angajare sau internship-uri, practica pentru studenții interesati in a-si construi pe baze solide o cariera profesionala.

Sprijinim tinerii in drumul lor spre inalta perfomanta si dorim sa le calauzim pasii spre succesul profesional, continuand sa colaboram la eforturile asociatiilor studentesti prin evenimente precum AEROCONSULT 2019 !

TURBOMECANICA