De ce social

Social

Încununând cu succes responsabilităţile profesionale asumate cu o profundă înţelegere acordată problemelor societăţii civile româneşti, echipa TURBOMECANICA se implică cu pasiune şi dedicare şi în educaţie, cultură, acţiuni umanitare şi alte asemenea activităţi.

TURBOMECANICA sustine educatia

Implicarea noastra in educatie include dezvoltarea si existenta in cadrul companiei a programelor pentru tineri avand scopul de a-i ajuta sa evolueze profesional, fiindu-le aproape pe parcursul perioadei de maturizare.  Prin programele noastre specifice ne implicam alaturi de institutiile de invatamant in evolutia societatii romanesti, avand ca fundament educatia. Pentru un impact profund asupra tinerilor, am abordat categorii de varsta/educatie diferite, dezvoltand programe atat pentru invatamantul DUAL, cat si de Internship si Practica.

Considerăm că viziunea, pasiunea si dedicarea angajatilor, ca şi cultura companiei, elemente care stau la baza succesului nostru, pot fi de asemenea utilizate pentru a schimba în mai bine viaţa societăţii din care facem parte.

Compania noastra ofera sprijin financiar dar si material tinerilor talentati in cadrul mai multor proiecte educationale, de exemplu, realizarea de roboti industriali (echipa de robotica a colegiului Spiru Haret reprezentata de Robo Sapiens) si evenimente educationale: Asociatia EUROAVIA Bucuresti (proiectul „Train New Trainers”), Fundatia Leaders (evenimentul “Leaders Experience”), dar si sponsorizarea Editurii Universale pentru aparitia lucrarii „Cum conducem? Intre amatorism  si profesionalism”, autor prof. univ. dr. Ion Verboncu.

Sustinem astfel elevii pasionati de tehnologiile noi si programare in dezvoltarea abilitatilor si valorificarea potentialului.

TURBOMECANICA sustine societatea civila romaneasca

Compania a decis redirecţionarea unor resurse financiare şi/sau materiale pentru susţinerea unor cauze pe care le considerăm de interes pentru societatea civilă.

Facem constant eforturi pentru implicarea noastra în proiectele comunităţii. Am sponsorizat şi vom continua să acordăm sprijin persoanelor cu dizabilitati, cu probleme de sanatate, sa susţinem tinerii ce îşi demonstrează talentul, în toate domeniile, susţinem şi promovarea valorilor româneşti autentice, încurajând în egală măsură efortul pozitiv al celor defavorizaţi.

Astfel, am incurajat activitatile din domeniile: cultural, educativ, social, comunitar si sportiv desfasurate de Asociaţia Elite Art Club UNESCO, actiunile Asociatiei Mia`s Children in identificarea potentialului fiecarui copil si dezvoltarea acestuia, dar si altele: Asociatia Nationala a Veteranilor de Razboi (proiectul „Crosul VeteRun-Centenar”), Asociatia „Cu tine inteleg lumea”, Asociatia Gladiator-Szobi Cseh, Fundatia “Cosmonaut Dumitru Dorin Prunariu”, pentru sustinerea celebrarii a 35 de ani de la primul zbor al unui roman in spatiu.

Crearea şi susţinerea valorilor pe plan social reprezintă nu doar o responsabilitate pentru noi, dar mai ales o oportunitate de a regândi corespunzator modul în care facem afaceri, astfel încât să putem contribui la o creştere economică durabilă a societăţii româneşti contemporane.

TURBOMECANICA sustine mediul inconjurator

In calitate de companie responsabila, suntem constienti de importanta si influenta pe care o au actiunile noastre asupra mediului inconjurator.

TURBOMECANICA se implica continuu in prezervarea mediului prin prevenirea poluarii, gestionarea corespunzatoare a resurselor dar si prin imbunatatirea continua a proceselor si a capacitatilor de productie.

Compania noastra are o traditie indelungata in finantarea activitatilor asociatiilor implicate in protectia mediului si in derularea activitatilor sociale non-profit.

Deci, de ce SOCIAL?  Pentru că noi suntem cei care cred cu putere că:

  • Orice acţiune socială benefică poate schimba viaţa unui om;
  • Toţi suntem responsabili pentru viitorul educaţiei din ţara noastră;
  • Avem nevoie să formăm oameni competenţi care vor profesa, mai târziu, cel putin la nivelul la care o facem şi noi în prezent, pentru că numai creând comunităţi de tineri talentaţi şi pasionaţi vom reuşi să ridicăm nivelul educaţiei actuale din România;
  • Proiectarea viitorului cere solidaritate socială;

Pentru că nouă ne pasă !

TURBOMECANICA