Consiliul de administrație

MANAGEMN
Dana Maria CIORAPCIU

Dana Maria CIORAPCIU

Membru in Consiliul de Administratie al TURBOMECANICA S.A. din 2006

Pregatire si experienta:

De profesie arhitect, a absolvit Institutul de Arhitectura Ion Mincu din Bucuresti in anul 1979 si a lucrat, incepand cu anul absolvirii, ca arhitect in Bucuresti, in diverse Institutii de Proiectare, in Banca Agricola. In perioada 1996-1999 este numita in functia de Director Adjunct la Directia de Logistica Banca Agricola.

Printre realizarile importante se numara participarea la realizarea Proiectului Casa Poporului.

In perioada 1999-2008 este Director General la S.C. Babylon S.R.L. Bucuresti – arhitectura si peisagistica. Este totodata membru in consiliul de administratie si asociat.

Din mai 2008 este Arhitect Sef la Turbomecanica S.A. In perioada 2010-2012 a realizat proiectul pentru noul sediu de birouri al Turbomecanica S.A.

Hotararea AGOA din 2016

Hotararea AGOA din 2020

Radu Ovidiu SARBU

Radu Ovidiu SARBU

Membru in Consiliul de Administratie al TURBOMECANICA S.A. din 2016

Pregatire si experienta:

Absolvent al Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj-Napoca, promotia 1974, dl Sarbu si-a inceput carierea ca fizician la Intreprinderea de Portelan “IRIS” din Cluj (1974-1977). In perioada 1977-1992 a fost cercetator stiintific la Institutul de Tehnologii Izotopice si Moleculare din Cluj. Din anul 1992 devine Director la SC Mentor Impex SRL din Cluj, iar in 1995 Director la SC. Nord Vest Petrol SRL din Satul Mare. In anul 1997 este numit Director al Directiei Judetene Cluj a FPS. Din anul 1998 pana 2000 este Presedinte al Consilului de Administratie al Fondului Proprietatii de Stat, apoi intre anii 2001-2010 este Consultat in afaceri. Incepand cu anul 2010 pana in present ocupa functia de Director al S.C. Technic Glass SRL, din Cluj.

Dl Sarbu este autorul a peste 10 publicatii stiintifice si detine un brevet de inventie. A publicat peste 100 de articole de specialitate in Bursa, Foaia Transilvana, Ziarul Financiar, Romania Libera, etc.

Hotararea AGOA din 2016

Hotararea AGOA din 2020

Niculae HAVRILET

Niculae HAVRILET

Membru in Consiliul de Administratie al TURBOMECANICA S.A. din 2021

Pregatire si experienta:

De profesie inginer mecanic cu specializare legata de de sistemele de distributie ale gazelor naturale, domnul Nicolae Havrilet a fost si este implicat in managementul la nivel macroeconomic, dedicat aspectelor legate de dezvoltarea economica atat pentru noi domenii cum ar fi cel al energiei si energiei verzi, dar si in ceea ce priveste structura economica de baza.

In pozitiile detinute atat in cadrul autoritatilor de reglementare, cat si in cadrul institutiilor de stat, domnul Havrilet si-a folosit experienta acumulata pe parcursul multor ani in care si-a desfasurat activitatea ca inginer pentru a implementa in domeniile coordinate pragmatismul celui care cunoaste problematica din domeniul energetic. Totodata, domnul Havrilet se numara printre cei care au coordonat gandirea, dar si implementarea in Romania a strategiilor legate de energia verde, de liberalizarea pietelor de gaze si energie electrica, precum si identificarea de noi surse sustenabile de energie.

Hotararea AGOA din 2021

Henriette SPINKA

Henriette SPINKA

Membru in Consiliul de Administratie al TURBOMECANICA S.A. din 2008

Pregatire si experienta:

A absolvit Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti in 1982. Din 1982 pana in 1994 lucreaza ca fizician. Din 1994 participa la o serie de cursuri de evaluare, de analiza valori mobiliare si de management atat in tara cat si in strainatate, prin care enumeram: Curs de analiza valori mobiliare (1996) la USAID Booz Allen & Hamilton USA si Seminarul de management de portofoliu (1996)- Bank Akademie & CDG Germania. In anul 2000 a absolvit cursul de MBA la Institutul Bancar Roman si la City University Seattle SUA. Din 1994-2002 a lucrat la Societatea de Investitii Financiare Banat-Crisana S.A. in functia de Consilier Expert – Sucursala Bucuresti, iar intre anii 2002-2013 a fost Director Sucursala Bucuresti in cadrul aceleiasi societati.

Este membru CA la Celerom S.A., Anteco S.A.

Este membru ANEVAR, Clubul Bancar Roman, Asociatia Alumni MBA-IBR.

Hotararea AGOA din 2016

Hotararea AGOA din 2020

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal privind acţionarii tmb

You have Successfully Subscribed!

TURBOMECANICA