Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

Turbomecanica la AEROCONSULT 2016

AEROCONSULT este un eveniment organizat anual de Asociatia de Studenti EUROAVIA Bucuresti, la care participa un numar mare de companii din domeniul aviatiei din Romania.

Evenimentul a avut loc anul aceasta in perioada 19-20 aprilie, in cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala si a reprezentat un targ de oportunitati pentru studentii, fiind o sansa de a afla in mod direct de la angajatori informatii despre companii, programe de practica si locuri de munca disponibile.

TURBOMECANICA a sustinut in cadrul evenimentului o prezentare a activitatii sale si a oportunitatilor pe care le ofera studentilor. Ulterior, studentii au fost invitati la standul TMB pentru a se informa de programele destinate lor: Intership Turbo (program dezvoltat pentru studentii din ani terminali, absolventilor si masteranzilor) si Turbo School Practice (program pentru studentii sau elevii din scoli profesionale care doresc sa aprofundeze informatiile dobandite in institutia de invatamant).

Prezenta companiei noastre la AEROCONSULT 2016 a reprezentat o oportunitate de a promova imaginea de angajator de top la nivelul institutiilor de invatamant superior de profil si de a sustine asociatia de studenti EUROAVIA Bucuresti in demersul lor de sprijinire a studentilor care isi doresc o viitoare cariera in industria aerospatiala.

TURBOMECANICA