Turbomecanica s.a.

ȘTIRI

Topul Național al Firmelor

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a premiat pe 7 noiembrie 2019 cele mai performante companii din România, în cadrul Galei „Topul Național al Firmelor”, ediția a XXVI-a, TURBOMECANICA obtinand Locul 3 in Industrie, Domeniul: Fabricarea de aeronave si nave spatiale.

Reusim sa ne mentinem in permanenta pe o pozitie inalta in fiecare an si aceasta diploma a adus inca o data confirmarea profesionalismului si certifica calitatea serviciilor oferite de compania noastra,

Clasamentul Topul National al Firmelor 2019 este organizat în baza unor indicatori care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat. Ierarhia Topul National al Firmelor este construita pe baza unei metodologii clare, transparente si unitare la nivel national, implementata de Camerele de Comerț in toate judetele tării. 

La eveniment au fost peste 600 de participanti, evenimentul a beneficiat de prezența E.S., Președintele României, dl. Klaus Iohannis, E.S., Prim-ministrul României, dl. Ludovic Orban, alături de reprezentanți de seamă și importante personalități ai mediului de afaceri din Romania și președinți ai Camerelor de Comerț Județene.

TURBOMECANICA