Claudia ANGHEL

Director Economic și Comercial

Pregătire și Experiență:

Este cel mai tanar director al TURBOMECANICA S.A. Este absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Bursa de Valori din 2008. Si-a continuat studiile cu un Master in “Sisteme Informationale in Contabilitate si Management” cu specializarea “ Concepte si practici de audit la nivel national si international”.

In 2010 a urmat cursurile in vederea calificarii ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants).

A absolvit institutul Goethe in anul 2005, cunoasterea limbii germane devenind un atu in comunicare.

Dupa absolvirea liceului si in timpul facultatii a fost angajata la TURBOMECANICA S.A. in cadrul Serviciului de Marketing (2004) si in cadrul Serviciului Contabilitate (2005). Dupa absolvirea facultatii a adaugat experienta lucrand la Raiffeisen Bank, Genpact Romania, TPA Horwath Quintus Audit SRL unde a lucrat din 2009 pana in 2011 ca auditor financiar asociat, evoluand pana la auditor financiar senior.

Incepand cu sfarsitul anului 2011 se alatura echipei TURBOMECANICA S.A., mai intai ca administrator de contract, apoi devine Sef Serviciu Marketing-Vanzari. In 2014 este numita Manager al Departamentului Economic – Comercial si, incepand cu Mai 2017, este promovata Director Economic si Comercial.

TURBOMECANICA