Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

Turbomecanica la AEROCONSULT 2018

Compania TURBOMECANICA a participat, pentru cel de-al 4 lea an consecutiv, în perioada 23-24 Aprilie la AEROCONSULT 2018, eveniment de amploare organizat anual de Asociaţia Studenţilor EUROAVIA Bucureşti în colaborare cu Facultatea de Inginerie Aerospaţială. La acest eveniment participă un număr mare de companii din domeniul aviaţiei care intenţionează să îşi facă cunoscută oferta în cadrul programelor educaţionale şi de recrutare a viitorilor specialişti.

AEROCONSULT, aflat la cea de-a IX-a ediţie, promovează şi dezvoltă comunicarea între reprezentanţii companiilor participante şi studenţii facultăţii, permiţând prezentarea companiilor ce îşi desfăşoară activitatea în sfera ingineriei aerospaţiale şi facilitarea semnării de precontracte pentru stagii de practică şi locuri de muncă.

Evenimentul de anul acesta s-a desfăşurat pe parcursul a două zile şi a fost structurat astfel: în prima parte a zilei au avut loc alternativ sesiuni de prezentări ale companiilor şi sesiuni de tip open panel discussion. Pe tot parcursul desfăşurării evenimentului au fost puse la dispoziţie standuri de interacţiune cu studenţii, TURBOMECANICA participând cu stand propriu de prezentare.

Alături de TURBOMECANICA, care a participat în calitate de Gold Sponsor, la eveniment ne-au fost alături şi alte companii cu renume în domeniu, atât naţionale cât şi internaţionale, precum: GKN Fokker Engineering, Universal Allonz Corporation,  Alten Group, GMV, Airbus Helicopters, Deimos Space, Blue Air şi Assystem, cât şi Romaero în calitate de partener industrial.

AEROCONSULT este evenimentul care pune în centrul atenţiei studentul. Scopul participării TURBOMECANICA la acest eveniment a fost obţinerea unei interacţiuni cât mai eficiente între companie şi tinerii ingineri, informarea studenţilor, îndrumarea şi susţinerea în cariera în care vor profesa în viitor. Studenţii care au vizitat standul nostru au fost interesaţi să cunoască în detaliu capabilităţile companiei şi oportunităţile pe care aceasta le poate oferi viitorilor specialişti.

TURBOMECANICA a informat în mod direct si a prezentat detaliat programele de practică (Turbo Trainee), care cuprind: Intership Turbo şi Turbo School Practice, dar şi asupra locurilor de muncă disponibile şi oportunităţilor pe care acestea le ofera. Echipa de reprezentare a oferit detalii privind modul de desfăşurare a stagiilor de practică, informaţii despre departamentele în care se desfăşoară programele, beneficiile şi oportunităţile de care dispun studenţii în urma acestora. Evenimentul a fost de asemenea un bun prilej de promovare a companiei, care a oferit astfel informaţii detaliate si prin intermediul materialelor promoţionale prezentate în cadrul standului (roll-up-uri, pliante, broşuri, etc).

Participând la AEROCONSULT, am reuşit să ajutăm la conturarea viitoarelor cariere ale tinerilor aspiranţi facilitând atât întâlnirea, cât şi interacţiunea dintre aceştia şi specialiştii companiei TURBOMECANICA.

TURBOMECANICA