Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

Aerospace Meetings Romania 2016 – primul eveniment Business to Business dedicat industriei aeronautice din Romania

In perioada 14-15 Martie 2016, Turbomecanica a participat la Aerospace Meetings Romania, primul eveniment de intalniri de afaceri dedicat industriei aeronautice, aerospatiale si de aparare organizat in Romania.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo - Bucuresti si s-a bucurat de participarea unui numar aproximativ de 150 de companii din industria aeronautica, aerospatiala si de aparare, printre care s-au numarat companiile straine: Airbus Group Germania, Airbus Helicopters Franta, Premium Aerotec Germania, Aero Vodochody Aerospace -Cehia, cat si companiile romanesti: Aerostar, Romaero, Avioane Craiova, IAR Brasov, Unison Engine Components - General Electric.

Aerospace Meetings Romania a oferit companiilor romanesti participante oportunitatea de a se intalni cu marile corporatii internationale din domeniul aeronautic. Intalnirile de afaceri din cadrul evenimentului au fost anterior programate intre companii de tip BUYER (in cautare de noi furnizori) si SUPPLIER (care ofera produse/servicii) din industria aeronautica, aerospatiala si de aparare.

Turbomecanica a fost prezenta in cadrul evenimentului cu stand de promovare propriu si a avut placerea de a se intalni cu potentialii clienti: Airbus Group Germania, Airbus Helicopters Franta, BMT Aerospace Romania, Duqueine Composites Romania, Aero Vodochody Aerospace A.S Cehia, Israel Aerospace Industries Ltd, AD Industrie Franta, Premium Aerotec Germania; si cu o serie de furnizori de materii prime, scule si dispozitive, solutii de depozitare si transport, printre care enumeram: LMT Tool Systems, Sandvik, Zirom, Gilinox, Aero Metals Alliance, LTHD Corporation.

Prezenta Turbomecanicii la Aerospace Meetings Romania a reprezentat o oportunitate pentru a stabili noi relatii de afaceri, dar si de a le consolida pe cele deja existente. Ca urmare a participarii la acest eveniment, Turbomecanica a fost contactata de unele companii partenere de discutii, Israel Aerospace Industries Ltd si AD Industrie Franta, pentru a semna NDA-uri in vederea primirii ulterioare de cereri de cotatii. Reprezentantii Airbus Group ne-au confirmat ca Turbomecanica se afla pe lista furnizorilor de piese care urmeaza sa fie evaluati in vederea unei viitoare colaborari.

Intalnirea dintre reprezentantii TURBOMECANICA si reprezentantii Airbus Helicopter Franta & Romania din cadrul evenimentului Aerospace Meeeting Romania 2016

TURBOMECANICA