Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

Turbomecanica la Aerospace Meeting Romania 2018

În perioada 13-15 Februarie 2018, TURBOMECANICA a participat la evenimentul Aerospace Meetings Romania organizat în Bucureşti si aflat la cea de-a doua ediţie, eveniment dedicat industriei aeronautice, aerospaţiale şi de apărare.

Cea de-a doua ediție a evenimentului a fost organizată sub egida Ministerului Economiei și Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț şi Antreprenoriat, cu sprijin din partea InvestRomania, OPIAR, Camera de Comerţ şi Industrie a României, ADR Centru.

În cadrul acestui eveniment, TURBOMECANICA a participat cu stand propriu de promovare.

Evenimentul a oferit TURBOMECANICII oportunitatea de a se întlâlni cu unele dintre marile corporaţii internaţionale din domeniul aeronautic. Întâlnirile B2B din cadrul evenimentului au fost anterior programate cu companii de tip BUYER (în căutarea de noi furnizori) şi SUPPLIER (care oferă produse/servicii din industria aeronautică, aerospaţială şi de apărare).

Dintre întâlnirile pe care echipa care a reprezentat compania noastra le-a avut, detaliem: Premium Aerotec Germania, Aerotech Peissenberg Germania, Airbus Helicopters Franţa, Pratt & Whitney Polonia, Siemens Canada. Cu unele dintre acestea, TURBOMECANICA a programat deja vizite de afaceri pentru intervalul de timp imediat urmator, in cadrul carora urmeaza a fi prezentate detaliat capabilitatile si capacitatile de productie ale companiei si analizate posibilitatile concrete de realizare a unor programe noi.

Participarea TURBOMECANICA la Aerospace Meetings Romania a reprezentat  o noua oportunitate atata de a reafirma pozitia companiei pe plan national si international dar si de a stabili noi relatii de afaceri sau a le consolida pe cele existente.

Alături de TURBOMECANICA au participat şi alte companii româneşti, dintre care cităm: IAR Braşov, Aerostar Bacău, Romaero Bucureşti, Avioane Craiova, altele.

TURBOMECANICA