Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

TURBOMECANICA la AIRTEC 2017

In perioada 24 – 26 Octombrie 2017, Munchen, Germania a gazduit a 12-a editie a Targului international al furnizorilor din industria aerospatiala – AIRTEC 2017, eveniment care a reunit 147 de expozanti din 23 de tari, inregistrandu-se 43 de vizitatori oficiali.

TURBOMECANICA a participat la eveniment si in acest an, avand stand propriu de prezentare (E11).

Pe parcursul celor 3 zile expozitionale, echipa TURBOMECANICA a avut o serie de intalniri B2B, atat cu partenerii actuali de afaceri, cat si cu potentiali clienti/furnizori,  printre care: ROLLS ROYCE Deutschland Ltd.&Co KGSIEMENS AG Deutschland, MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES EUROPE Ltd., MECAPOLE Franta, XRIS X-RAY IMAGING SOLUTIONS Belgia, HEMPEL SPECIAL METALS Ltd. Marea Britanie, DUTCH THERMOPLASTIC COMPONENTS BV Olanda, SIGMA PRECISION COMPONENTS Marea Britanie, OGMA – Industria Aeronautica de Portugal, alte companii.

Apreciem ca prezenta TURBOMECANICA la actuala editie AIRTEC a reprezentat o importanta oportunitate, valorificata cu succes, pentru reafirmarea, reluarea pe principii noi si dezvoltarea unor relatii istorice de parteneriat cu companii de renume international.

Pe de alta parte, cu aceasta ocazie, TURBOMECANICA a valorificat o data in plus, oportunitatea de a-si face cunoscute capabilitatile productive si sistemele competitive de management, stabilind contacte cu terti reprezentanti din industria aerospatiala.  activitati care speram sa se concretizeze in programe de cooperare in viitorul apropiat.

TURBOMECANICA