Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

TURBOMECANICA a participat la Conferinta Internationala si Expozitia CNC TECHNOLOGIES 2016

In perioada 14-15 aprilie 2016 Turbomecanica a participat la Conferinta internationala si expozitia – CNC TECHNOLOGIES 2016, organizata de Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti- Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, departamentul Tehnologia Constructiilor de Masini, avand ca subiect “Fabricatia in industria auto, industria oil&gas si industria aeronautica”.

Conferinta a reunit companii de prestigiu, utilizatori si furnizori de masini unelte CNC si roboti industriali, profesori din universitatile si liceele tehnice, cercetatori si specialisti de la institutele de cercetare si studenti interesati de tehnologiile de prelucrare avansata pe echipamente de acest tip.

Temele principale ale conferintei au fost: masini CNC, prelucrare de viteza inalta, prelucrare prin aschiere, crearea de prototipuri, tehnologii de control avansat, tehnologii CAD/CAM/CNC/CMM, sisteme si corpuri de unelte, roboti industriali, procesarea materialelor plastice, managementul productiei, transferul de tehnologii si inovare.

In cadrul conferintei o echipa de specialisti ai Turbomecanicii au sustinut o prezentare cu tema “Eficienta inalta in fabricatie pentru industria aeronautica”.

Turbomecanica a fost prezenta cu un stand promotional de prezentare, in cadrul caruia studentii au fost invitati sa se informeze de programele TMB destinate lor: Intership Turbo (program dezvoltat pentru studentii din ani terminali, absolventilor si masteranzilor) si Turbo School Practice (program pentru studentii sau elevii din scoli profesionale care doresc sa aprofundeze informatiile dobandite in institutia de invatamant).

Studentii care au vizitat standul nostru au fost interesati sa cunoasca in detaliu motorul TURMO IVCA/C, fabricat de Turbomecanica si expus in cadrul expozitiei.

La finalul evenimentului, Turbomecanica a avut placerea de a primi Diploma de Excelenta din partea organizatorilor, in semn de pretuire pentru efortul depus in formarea celor 10 promotii de participanti la Scoala de Studii Avansate in Fabricatia de Masini CNC si pentru sustinerea celor 10 editii ale Conferintei si Expozitiei Internationale CNC Technologies.

Prezenta companiei noastre la Conferinţa internationala si expoziţia – CNC TECHNOLOGIES 2016 a reprezentat o oportunitate de a promova imaginea de angajator de top la nivelul institutiilor de invatamant superior de profil si de a sustine aceste institutii in demensul lor de formator de resurse umane in domeniul aeronautic.

 

TURBOMECANICA