Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

TURBOMECANICA la ILA Berlin Air Show 2016

In perioada 1-3 iunie 2016, Turbomecanica a participat la ILA Berlin Air Show 2016 expozitie internationala a industriei aerospatiale. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul Berlin Expo Center Airport si a gazduit un numar de 1017 expozanti din 37 de tari, care au oferit o gama larga de produse aeronautice high-tech, precum si proiecte de cercetare si dezvoltare. Aproximativ 200 de aeronave de diverse categorii si dimensiuni au fost prezentate participantilor si publicului larg prin show-uri aeriene spectaculoase sau fiind expuse spre vizitare la sol.

Turbomecanica a fost singura companie romaneasca care s-a prezentat in cadrul evenimentului cu un stand promotional si a avut oportunitatea de a intalni reprezentanti ai marillor corporatii internationale din domeniul aeronautic. Prin intermediul platformei online de marketing oferita de organizator “International Suppliers’ Center ISC”, Turbomecanica a organizat o serie de intalniri B2B cu urmatorii potentiali clienti: Rolls-Royce Deutschland Ltd&Co, Pratt & Whitney Belgium Engine Center, MTU Aero Engines Germany, Liebherr – Aerospace Lindenberg GmbH, AIRBUS Group, Sukhoi Civil Aircraft. In cadrul acestor intalnirilor au fost prezentate capabilitatile Turbomecanicii si s-au consolidat bazele pentru extinderea colaborarilor la nivel international.

Totodata standul Turbomecaniicii a fost vizitat si de o serie de furnizori de materii prime, scule si dispozitive, solutii de depozitare si transport, printre care: AK Steel GmbH, ELG Utica Alloys international GmbH, Makino GmbH, Elektro-Metall Export GmbH, Ray Service, etc
Prezenta Turbomecanicii la ILA Berlin Air Show 2016 a reprezentat o oportunitate pentru a stabili noi relatii de afaceri cu marile companii din industria aeronautica internationala, dar si de a le consolida pe cele deja existente.

TURBOMECANICA