Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

TURBOMECANICA la ILA Berlin Air Show 2018

În perioada 25-27 Aprilie 2018, TURBOMECANICA a participat la ILA Berlin Air Show 2018 (Internationale Luft- und Raumfahrtausstellung), eveniment organizat de Asociația Germană a Industriilor Aerospațiale (BDLI) şi de compania Messe Berlin GmbH si devenit deja o prezenţă tradiţională pentru piaţa industriei aerospaţiale internaţionale.

Volker Thum, director executiv al BDLI, a raportat rezultate remarcabile obţinute în actuala ediţie a acestui eveniment, menţionând că „Acest ILA a fost cel mai bun ILA întâmplat vreodată. Am continuat să dezvoltăm cea mai veche expoziție aeriană și spațială din lume cu un succes evident, făcând-o cea mai importantă expoziție comercială pentru inovație din industrie „.

La fiecare doi ani, ILA Berlin reuneşte peste 1.000 de expozanţi specializaţi din sectoarele aviaţiei civile, de apărare, securitate şi spaţiu şi salută mai mult de 125.000 de vizitatori.

Echipa care a reprezentat TUROMECANICA a participat la o serie de întâlniri B2B cu potenţiali clienţi/furnizori care au avut loc atat in standul companiei noastre cat si in standurile partenerilor de afaceri. În cadrul acestor întâlniri au fost prezentate capabilităţile companiei, analizate oportunitatile si identificate segmentele de cooperare posibile, TURBOMECANICA consolidand astfel bazele pentru extinderea colaborărilor la nivel internaţional.

Prezenţa  companiei noastre la ILA Berlin Air Show 2018 a reprezentat inca o oportunitate pentru a stabili noi relaţii de afaceri cu mari companii din industria aeronautică internaţională, dar şi de a le consolida pe cele deja existente.
Astfel, au avut loc întâlniri cu companii de prestigiu din domeniu, cum ar fi Aerotech Peissenberg / Germania care şi-a exprimat interesul de a colabora cu TURBOMECANICA şi de a vizita fabrica in luna septembrie si Bet Shemesh Engines Ltd (BSEL) / Israel, companie interesată de cooperare  de lungă durată pentru livrarea unor componente de aviatie (rotoare, difuzoare, etc.), careia i-au fost prezentate capabilitatile tehnice TMB si a decis sa transmita in cel mai scurt timp cereri de oferta pe segmentele specifice analizate.

TURBOMECANICA a avut de asemenea onoarea de a primi in standul propriu vizita d-lui ministru al comerţului Ştefan Oprea, însoţit de o delegaţie a Camerei de Comerţ şi Industrie Romano-Germană şi MAE (Ministerul Afacerilor Externe) din Berlin; Cu aceasta ocazie a fost apreciat in mod deosebit modul de reprezentare al unei companii romanesti la un astfel de eveniment international, ca si informatiile de specialitate pe care echipa TMB le-a pus la dispozitia vizitatorilor, punandu-se accentul pe reliefarea locului pe care il ocupa in prezent TURBOMECANICA, in industria de aviatie romaneasca, dar si oportunitatile de afaceri pe care compania noastra le poate oferi partenerilor internationali.

TURBOMECANICA