Turbomecanica s.a.

SPONSORIZăRI

Împreună depășim toate obstacolele! TURBOMECANICA sprijină activ parcursul profesional al tinerilor proveniti din medii defavorizate din România!

Echipa de alergători TURBOMECANICA a participat la cel mai colorat eveniment al anului în București – Color Run – alături de Asociația Hope and Homes România. Evenimentul a avut loc în București, în data de 18 septembrie.

Împreună am alergat pentru a aduce culoare în viețile tinerilor care provin din medii defavorizate și care au nevoie cel mai mult de ea la început de carieră. Alături de Hope and Homes România, am fost coechipieri pentru cazul Marinei, un caz social care provine din orfelinat și sistemul de asistență maternală. Aflată la început de carieră, Marina va putea beneficia de o bursă prin care își va putea continua studiile și va avea toate premisele pentru a-și atinge potențialul.

Cu zâmbete și voie bună, ne-am strâns cu mic, cu mare la Startul Colour Run pentru a alerga și pentru a contribui la oferirea unei burse de studiu pentru toți cei 3 ani de facultate. Pentru ca Marina să simtă că nu este singură, că nu e nevoie să muncească și să își neglijeze școala. Că, deși părinții ei nu au putut fi lângă ea niciodată, noi, toti ceilalți, putem fi.

Succesul poate fi și a celor cărora viața le oferă din start puține șanse.

Echipa TURBOMECANICA

TURBOMECANICA