Turbomecanica s.a.

SPONSORIZăRI

TURBOMECANICA a acordat sprijin persoanelor cu dizabilități

Compania TURBOMECANICA a derulat un proces de sponsorizare financiara către Asociaţia de sprijin a copiilor handicapaţi fizic – România (ASCHF-R) în scopul susţinerii proiectelor sociale ale organizaţiei destinate acestora.

Organizaţia ASCHF-R îşi asuma ca viziune pentru beneficiarii săi: „O lume în care copiii şi tinerii cu dizabilităţi fizice sau asociate îşi valorifică potenţialul şi sunt membri cu drepturi depline ai societăţii”.

Obiectivele noastre vizeaza cresterea calitatii vietii tinerilor cu dizabilitati, prin oferirea de servicii care sa corespunda nevoilor identificate la aceasta categorie de persoane.

Scopul companiei TURBOMECANICA împreună cu cel al asociaţiei este acela de a crea un mediu în care copilul şi tânărul cu dizabilităţi fizice şi asociate să se bucure de o viaţă decentă, în condiţii care să îi garanteze demnitatea, să promoveze autonomia şi să îi faciliteze participarea la viaţa societăţii.

ASCHF-R este o organizaţie compusă din nouă organizaţii de părinţi, în nouă judeţe, şi desfăşoară activităţi în interesul copilului/tânărului cu dizabilităţi, aflat în îngrijirea familiei, acreditată ca furnizor de servicii sociale.

TURBOMECANICA a contribuit la  desfasurarea serbarilor pomului de Craciun 2017, eveniment realizat cu scopul de aduce in sufletelor copiilor atmosfera magica si spiritul acestei sarbatori, emotie si bucurie.

Pe langa aceste evenimente, compania noastra a sprijinit si Fundatia “Maternitatea Filantropia 1883” pentru sustinerea activitatilor fundatiei (ingrijirea copiilor prematuri, depistarea malformatiilor congenitale, depistarea cancerului de san si col uterin, etc.)

Compania noastra este o societate care promoveza responsabilitatea sociala si individuala, educatia, integritatea, respectul, empatia, altruismul si implicarea.

TURBOMECANICA