Turbomecanica s.a.

SPONSORIZăRI

TURBOMECANICA a oferit sprijin financiar și material in dezvoltarea proiectelor educaționale

Compania TURBOMECANICA a derulat un proces de sponsorizare către Echipa de robotică Robo Sapiens” a Colegiului Naţional Spiru Haret în scopul dezvoltării şi promovării tinerelor talente deoarece considerăm că în prezent totul se bazează pe tehnologie şi inovaţie.

Sprijinim educaţia şi susţinem tinerii să participe şi să îşi dezvolte abilităţile la programe de ştiinţă, tehnologie, inginerie si matematică.

FIRST Tech Challenge este prima si cea mai mare competiţie naţională de robotică din România dedicată liceenilor si ii încurajează pe acestia să utilizeze principii de inginerie în domeniul roboticii, într-un mediu competitiv.

Compania noastra i-au ajutat prin realizarea de piese si sponsorizare financiara sa creeze un robot cu care vor concura la o competitie intre licee.

Dorim promovarea utilizarii roboticii in educatie prin crearea unui ecosistem ce are ca obiectiv principal stimularea si incurajarea copiilor si tinerilor de a se implica de mici in dezvoltarea de proiecte tehnice cu perspective orientarii catre licee/facultati de profil.

Tema competiţiei din acest an a fost Rover Ruckus şi s-a bazat pe preluarea unor obiecte sferice şi cubice de plastic din colţul terenului şi plasarea acestora pe landerul poziţionat în centrul terenului. De asemenea, robotul începe meciul suspendat de lander, fiind nevoit ca la finalul meciului să îşi reia poziţia iniţială.

Compania TURBOMECANICA sustine initiative care duc la imbunatatirea sanselor de dezvoltare a tinerei generatii deoarece este nevoie de implicare si sprijinul voluntar al companiilor fata de societate pentru ca educatia si formarea tinerilor sa inregistreze rezultatele dorite.

TURBOMECANICA