Turbomecanica s.a.

SPONSORIZăRI

TURBOMECANICA a oferit sprijin tinerilor in organizarea evenimentelor educaționale

Strategia noastra este sa investim in tinerii valorosi cu scopul de a-i ajuta sa-si valorifice aptitudinile si sa se dezvolte profesional.

Proiectul “Train New Trainers” (TNT) realizat de Asociatia EUROAVIA din cadrul Facultatii de Inginerie Aerospatiala din Universitatea Politehnica, Bucuresti (UPB) a reprezentat pentru noi un program de interes si am decis sponsorizarea si sustinerea lui in aducerea de rezultate.

EUROAVIA reprezinta o initiativa studenteasca  ce are drept scop intarirea legaturilor dintre studenti si industria aerospatiala, precum si de a stimula schimburile culturale intre membri. Mai mult, asociaţia doreşte conştientizarea potenţialului studenţilor de a activa în domeniul aerospaţial.

Lucrul in echipa, leardership, public speeking, time management, creativitatea, dinamica grupului sunt doar cateva subiecte abordate in proiectul “Train New Trainers”.

Compania noastra se bazeaza pe impactul pozitiv al acestui proiect reprezentat de profunzimea procesului de invatare si auto-reflectie si o autoevaluare mai aprofundata, acest lucru avand un impact imediat asupra dezvoltarii de sine.

Oamenii l-au descris pe TNT drept „inspirant”, „împuternicit” și „cel mai bun lucru pe care l-au făcut vreodată cu studenții pentru sănătatea globală„.

Afirmatia companiei noastre este ca formarea reprezinta modul de construire a abilitatilor si capacitatea retelei de sanatate a elevilor pentru sanatatea globala conducand la abilitatea de a aplica idei inovatoare si creative.

TURBOMECANICA