Termeni și condiții

COOKIES

Termeni si conditii

 

Termeni si conditii www.turbomecanica.ro

1. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. TURBOMECANICA S.A. isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Indiferent de instiintarile prealalabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul Dvs. asupra acestor modificari.
2. Informatiile furnizate de dvs. trebuie sa fie corecte.
3. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. www.turbomecanica.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.turbomecanica.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.
4. Accesul pe acest website se face gratuit. TURBOMECANICA S.A. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.turbomecanica.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris prealabil al TURBOMECANICA S.A. Informatiile continute in site sunt proprietatea TURBOMECANICA S.A., si a colaboratorilor sai si nu pot fi prelucrate, preluate sau modificate fara acordul prealabil al proprietarului. Este strict interzis si sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.turbomecanica.ro este un site de prezentare a serviciilor proprii si ale colaboratorilor sai.
5. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.turbomecanica.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. TURBOMECANICA S.A. isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi TURBOMECANICA S.A. depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, aceasta nu este responsabila pentru nici o eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.turbomecanica.ro
6. Conform cerintelor legale pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completataTURBOMECANICA S.A. va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Atat prin prezenta sectiune, cat si prin informarile de tip pop-up regasite in cadrul website-ului, utilizatorii sunt informati ca datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul trimiterii anumitor formulare. Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi utilizatorii pot trimite un e-mail la adresa office@turbomecanica.ro
7. TURBOMECANICA S.A. se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

TURBOMECANICA