PROGRAMUL

Invățământ DUAL

Descrierea programului

 

În conformitate cu prevederile art. 23 din Metodologia de organizare şi funcţionare a învăţământului dual, aprobată prin Ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 3554/2017 şi a Ordinului nr. 5360 din 16 octombrie 2017, am demarat colaborarea cu Colegiile tehnice “Dinicu Golescu” http://www.golescu.ctmr.ro/ şi “Henri Coanda” https://scoli.didactic.ro/grupul_scolar_de_aeronautica_henri_coanda_bucuresti, pentru organizarea acestui tip de învăţământ.

În acest demers oferim absolvenţilor clasei a 8-a, din toată ţara si Republica Moldova, oportunitatea unei formări de înaltă ţinută şi profesionalism în meseriile de „Operator la maşini cu comandă numerică”, si „Mecanic Aeronave” , în vederea angajării în societatea noastră.

Pe parcursul studiilor, elevii beneficiază de bursă din partea statului dar şi de sprijin material din partea societăţii noastre, a primăriilor de sector şi nu în ultimul rând din partea unităţii de învăţământ.

Scopul acestei colaborări interinstituţionale constă în crearea unei oferte atractive elevilor care să îi determine să opteze pentru aceste tipuri  de meserii necesare derulării activităţilor societăţii noastre şi cel mai important este asigurarea unui loc de muncă sigur şi bine plătit pentru absolvenţi.

Să aibă un job asigurat la finalizarea studiilor este cel mai important beneficiu al acestor elevi!

Iulian Tache, elev la colegiul tehnic Dinicu Golescu: “Nu m-am simţit pregătit pentru bac şi am ales profesionala. M-a sfătuit şi mama, dar am ales şi eu. La liceu, de exemplu, nu ai o slujbă stabilă, aici ai.”

Pliant

ANGAJAȚI

CONTACT

 

PROGRAM:

Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

TURBOMECANICA