Turbomecanica s.a.

EVENIMENTE

Dubai Airshow 2015

Au început pregătirile pentru Dubai Airshow!

TURBOMECANICA a început deja pregătirile pentru prezenţa sa la Dubai Airshow care va avea loc în perioada 8-12 noiembrie a.c. Acest târg este unul dintre cele mai de succes evenimente de profil care se organizează la nivel mondial, reunind atât profesionişti din domeniul aeronautic cât şi din alte domeni industriale complementare, facilitând parteneriate internaţionale de succes.

Dubai Airshow a luat naştere în 1986 ca Arab Air. De atunci, numărul companiilor expozante a crescut şi a evoluat pentru a deveni unul dintre cele mai mari și mai importante evenimente aerospațiale din lume atât în domeniul aronavelor militare cât şi al celor civile. În prezent, continuă să crească și să depășească piețele tradiționale pe măsură ce acesta devine un hub tot mai important la nivel mondial în industria aerospațială.

Noul mileniu a adus o schimbare fără precedent în industria aeronautică. Dubai Airshow a contribuit la această schimbare prin crearea unei expoziții de clasă mondială, care să prezinte cele mai noi şi mai performante aeronave militare, civile sau comerciale.

Ultima ediţie a Dubai Airshow (2013) a fost găzduită, în premieră, de aerotropolis Al Maktoum International (DWC). Acesta a fost ce mai mare show aerian organizat vreodată, având 1.046 de expozanţi din peste 60 de ţări, mai mult de 60.000 de vizitatori, peste 1.700 de reprezentanţi ai mass-media internaționale și regionale, precum și un registru de comenzi a cărui valoare a depăşit 200 de miliarde de dolari – cea mai mare din istoria târgurilor şi show-urilor de aviaţie.

La ediţia de anul acesta, TURBOMECANICA îşi propune în primul rând să îşi reafirme prezenţa în piaţa internaţională de profil, reconfirmând experienţa în domeniu şi flexibilitatea în raport cu cerinţele clienţilor, capabilităţile şi nivelul de calitate actual al lucrărilor. Pe de altă parte se urmăreşte stabilirea de contacte profesionale cu unii dintre cei mai importanţi clienţi din portofoliul companiei precum ROLLS-ROYCE, TURBOMECA, AIRBUS, AGUSTA, GE precum şi cu potentiali clienţi noi în vederea stabilirii/reluării de parteneriate pe termen lung.

Cu o imagine nouă şi forţe proaspete, TURBOMECANICA este pregătită în prezent să îşi reia poziţia importantă în lanţul furnizorilor pentru marile companii din industrie.

Mai multe informaţii despre eveniment pot fi găsite accesând:
https://www.dubaiairshow.aero
https://aviationweek.com/ebace-2015/dubai-airshow-2015-will-be-bigger-ever
https://www.arabianaerospace.aero/dubai-airshow-to-return-in-november-2015.html

TURBOMECANICA