Turbomecanica s.a.

SPONSORIZăRI

TURBOMECANICA a susținut identificarea potențialului fiecarui copil și dezvoltarea acestuia

Echipa TURBOMECANICA se implică în mod constant în susţinerea financiară şi materială a asociaţiilor ce au ca scop sprijinirea copiilor defavorizaţi precum şi a programelor de acces la educaţie.

Implicarea în proiecte sociale a echipei noastre a condus la sprijinirea materială şi financiară a Parohiilor “Sfântul Ioan Iacob” şi “Sfânta Vineri-Pajuraalaturi de Asociaţiile “Projects For Humanity” şi “Mia`s Children”.

Contribuţia noastră s-a adresat exclusiv dezvoltării aptitudinilor copiilor ce provin din medii cu posibilităţi financiare reduse, îmbunătăţirii mediului de viaţă al copiilor dar şi pentru susţinerea activităţilor educaţionale.

Mia’s Children este o organizaţie non-profit licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă dorinta de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe care au resurse de trai limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați.

Scopul asociației este să ajute copiii și tinerii să crească și să trăiască vieți mai bune, departe de sărăcie, abuz, prostituție, abandon școlar, droguri.

La Mia’s Children copiii au parte de educație, consiliere, cursuri de artă, canto, creație literară, teatru, activități sportive și multe altele. Se depun eforturi pentru păstrarea unei relații vii între copii și familiile lor si toate aceste lucruri nu pot avea un rezultat bun fara solidaritatea si sprijinul nostru.

Scopul nostru este promovarea principiului responsabilităţii sociale, prin propriul exemplu, de care orice companie ar trebui sa dea dovadă.

Toţi copiii au dreptul la o viaţă decentă şi acces uşor la educaţie, iar noi suntem dispuşi să sprijinim atingerea acestui obiectiv.

TURBOMECANICA